Fullrate Bredbånd

Billigt Bredbånd & Internet til Danmark

Fullrate

Fullrate blev etableret af fem danske grundlæggere i 2005, og solgt til TDC i 2008. Fullrate er funderet i en forretningsidé om at gøre bredbånd enkelt og billigt. Og man må sige at det er lykkdes, de er i hvert fald en af Danmarks foretrukne udbydere af internet til private.

Den 1. januar 2013 fusionerede M1 og Fullrate, for til sammen at blive til én stærk lavsprisudbyder på telemarkedet indenfor både Mobil, TV og Bredbånd. Det samlede selskab er fortsat i navnet Fullrate, og er således eneste lavprisudbyder på markedet der udbyder alle teleydelser, og har i dag en kundebase på over 300.000.

Så det er en af de største lavpris selskaber på bredbåndsdelen.

Teknologi:

ADSL2+ er en efterfølger til den almindelige ADSL-teknologi, der produceres via traditionelle kobberforbindelser, og kvalitetssikres, så telefoniforbindelsen forbliver uberørt af dit internetforbrug. Men teknologien er dog stadig afhængig af hvor langt væk husstanden er placeret fra centralen, i forhold til hvilken hastighed der kan leveres på adressen.

Opdateret d. 03-03-2014

Hastigheder:

10Mbit / 1Mbit – til 199,- pr. mdr.
20Mbit / 2Mbit – til 249,- pr. mdr.
30Mbit / 1Mbit – til 279,- pr. mdr.
50Mbit / 10Mbit – til 299,- pr. mdr.

Udstyr:

Fullrate Routere

Bemærk: Med Fullrate får du en router med, bemærk dog at routeren skal leveres tilbage hvis du vælger at opsige dit abonnement hos Fullrate.

Når du tilmelder dig Fullrate Bredbånd, får du automatisk også fast telefon. Kvit og frit. Du kan vælge at overføre dit nummer eller få et nyt. Der er intet abonnement, så du betaler kun for dit forbrug.

Bestil Fullrate Internet Allerede i Dag!

Bestil Fullrate Bredbånd nu og få adgang til hurtigt internet! BEMÆRK: Oprettelse: 199 kr. – Forsendelse: 99 kr. Medmindre der er kampagne