Stofa Bredbånd

Danmarks Næste Største Udbyder af KabelTV

Stofa

Stofa er Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv og privat bredbånd
Stofa beskæftiger ca.400 medarbejdere i 8 afdelinger beliggende i de større forsyningsområder i Danmark. Stofas hovedafdeling er i Horsens.

Stofa forsyner i dag næsten 600.000 danske husstande med tv- og radiosignaler. Heraf har 350.000 husstande mulighed for at få bredbånd, SmartTv og telefoni via kabel-tv stikket. Kabel-tv tjenesterne leveres i tæt samarbejde med en lang række antenne-, bolig-, og grundejerforeninger samt kommuner.

Teknologi:

Stofa anvender deres eget COAX net, som på almindeligt Dansk er kendt som KabelTV.
Denne teknologi har en klar fordel i forhold til telefonnettet, da der er placeret centraler, med meget kortere afstande, og de kan derved levere væsentlig højere hastigheder. Der er næsten intet hastighedsspild på Stofa Bredbånd.
Bemærk: for at få Stofa Bredbånd skal du samtidig have Stofa KabelTV

Udstyr:

Med Stofa får du et modem med Trådløst internet.

Ekstra:

Med Stofa får du adgang til WebTV på Din Computer, Smartphone el. Tablet. Det kræver dog din antenneforening har indgået en aftale med Stofa omkring dette.

Opdateret d. 02-03-2014

Hastigheder:

20 Mbit / 03 Mbit – 189 kr. pr. md.

40 Mbit / 05 Mbit – 269 kr. pr. md.

60 Mbit / 10 Mbit – 349 kr. pr. md.

150 Mbit / 15 Mbit – 419 kr. pr. md.

Stofa WEB TV

Stofa Web TV

Med Stofa Bredbånd og Stofa Kabel TV kan du se Web TV, du kan se de fleste kanaler fra din TV Pakke både hjemme og på Farten med Web Tv GO

Bestil Stofa Bredbånd i Dag

Bestil Stofa bredbånd når du har Stofa KabelTV bestil allerede i dag! BEMÆRK: Oprettelse: 0 kr. – Forsendelse: 99 kr. Medmindre der er kampagne