TDC Bredbånd

Lynhurtigt bredbånd med TDC

TDC, Tele Danmark eller KTAS?

Selskabet som i dag hedder TDC har været igennem store forandringer i mange år, nu er de så blevet til TDC.

TDC tilbyder alt lige fra Bredbånd, TV, MobiltBredbånd og WebTV. Selskabet har altid været kendt for deres gode service og kvalitet. Nogle ser TDC som et gammeldags og meget konservativt firma, men den tid er forbi. TDC er  begyndt at satse på de unge ved blandt andet at lancerer filmtjeneste og musiktjeneste og meget mere, man kan også se på deres butikker at det ikke bare er de gamle “støvede” møbler, men ny og friske farver, som er venlige og indbydende.
TDC lancerede i foråret 2007 verdens første GRATIS musik streaming tjeneste med navnet TDC Play.

Teknologi:

TDC anvender for det meste det almindelige kobbernet, som er gravet ind i stort set alle husstande i Danmark. Hastigheden på internet vil normalt være ca. 10% lavere end det annoncerede pga. overhead.

Opdateret d. 02-03-2014

Hastigheder:

20 Mbt /  2 Mbit – 255 pr. mdr

30 Mbt /  5 Mbit – 269 pr. mdr

40 Mbt / 10 Mbit – 289 pr. mdr

Med TDC Bredbånd el. TDC Internet har du adgnag til TDC Play Musik som giver dig:

  • Adgang til mere end 20 mio. musiknumre
  • Se dine venners playlister
  • Opret Playlister – Helt enkelt
  • Få adgang både fra: computer, tablet & Mobil
    tdc_play_musik

Du kan med bredbånd fra TDC, også få adgnag til TDC Play Film, hvor du kan leje de nyeste film og serier direkte til din computer, mobil eller tablet, du har adgang til filmen i 48 timer, og de koster fra 9-49 kr. alt efter hvor ny filmen er. Der er adgang til over 5.000 titler!

tdc_play_film

Udstyr:

TDC HomeBox

Med Bredbånd fra TDC får du en trådløs router som er kaldet en TDC HomeBox

Hos TDC får du stabilt bredbånd og hastighedsgaranti. Det betyder, at du altid kan regne med at få den hastighed, vi har aftalt, og som du betaler for.

TDC Bredbånd indeholder: 20/2 Mbit/s

Du får altid den højeste hastighed, vi kan levere på adressen. TDC garanterer 20 Mbit/s bredbånd, til 45% af Danmark og steder helt op til 40 Mbit/s. Bor du et sted, hvor vi ikke kan levere 20 Mbit/s, får du stadig hastighedsgaranti på den hastighed, vi har aftalt

Bestil TDC Bredbånd Allerede i Dag!

Bestil TDC Bredbånd med TDC Play Allerede i dag! BEMÆRK: Oprettelse: 299 kr. – Forsendelse: 99 kr. Medmindre der er kampagne