Telia Bredbånd

En af de største bredbåndsudbydere i Danmark!

Telia et af Danmarks største internet selskaber.

Telia, der ejes af den internationale telekoncern TeliaSonera, har siden 1995 markeret sig som udfordreren på det danske marked. Telia har investeret i mobile og faste infrastrukturer og teknologier og lanceret 3G, 4G og IPTV via ADSL-bredbånd som de første. Telia har udviklet produkter, puttet tjenester i pakker og i det hele taget påtaget et ansvar i forhold til at gøre hverdagen nemmere og sjovere i hjemmene og at gøre forretningslivet i Danmark mere effektivt og fleksibelt. Telia er i dag leverandør af mobiltelefoni, mobilt bredbånd og fastnettelefoni samt IP-tjenester via ADSL-bredbånd med internet, telefoni og tv. Derudover leverer Telia også datanet samt mobile og fastnetbaserede telekommunikationsløsninger til erhvervslivet.

Teknologi:

Telia anvender for det meste det almindelige kobbernet, som er gravet ind i stort set alle husstande i Danmark. Hastigheden på internet vil normalt være ca. 10% lavere end det annoncerede pga. overhead. Det er også en teknologi som betegnes som ADSL.

Opdateret d. 02-03-2014

Hastigheder:

2Mbt / 0,5Mbit – til 169,- kr. pr. mdr.
4Mbit / 0,5Mbit – til 189,- kr. pr. mdr.
10Mbt / 1Mbit – til  199,- kr. pr. mdr.
14Mbit / 1Mbit – til  239,- kr. pr. mdr.
20Mbt / 2Mbit – til 249,- kr. pr. mdr.
30Mbit / 3Mbit – til 279,- kr. pr. mdr.
50Mbit / 5Mbit – til  329,- kr. pr. mdr.

Udstyr:

Telia Router Telia Router1

Bemærk: Med Telia bredbånd får en trådløs router, som du og skal aflevere tilbage hvis du opsiger din aftale med Telia.

Bestil Telia Bredbånd Allerede i Dag!

Bestil Telia Bredbånd nu og få adgang til hurtigt internet! BEMÆRK: Oprettelse: 199 kr. – Forsendelse: 119 kr. Medmindre der er kampagne