Yousee Bredbånd

Lidt Skarpere!

Yousee – Bredbånd med TV og Film – NYT: TV-Arkiv & Start Forfra

Yousee er Danmarks største udbyder af KabelTV, og dækker store dele af danmark, Yousee hed før i tiden TDC Kabel TV, men ændrede navn for at henvende sig mere bredt. Yousee er nok en af de udbydere i Danmark med størst kundetilgang på deres bredbåndstjenester og med god grund, de levere en stabil forbindelse, og den hastighed man betaler for, udover det er der mulighed for  Yousee WebTV, og TV Arkiv med adgang til film og serier der har været sendt i løbet af ugen. Selskabet har også for nyligt lanceret muligheden for at kunne tage sit WebTV med uden for husstanden uden meromkostninger, dog skal man husle at “fornye” enheden på det trådløse netværk derhjemme hvert. 30 dag. men ellers fungere det upåklageligt.

Teknologi:

Yousee anvender deres eget COAX net, som på almindeligt Dansk er kendt som KabelTV. Denne teknologi har en klar fordel i forhold til telefonnettet, da der er placeret centraler, med meget kortere afstande, og de kan derved levere væsentlig højere hastigheder. Der er næsten intet hastighedsspild på Yousee Bredbånd. Bemærk: for at få Yousee Bredbånd skal du samtidig have Yousee Clear

Bland Selv:

Som en af de eneste udbydere i Danmark, kan du med Yousee Bredbånd lave bland selv, det vil sige du kan vælge at skrue ned for din download hastighed for at få mere upload hastighed, det betyder at du kan ændre dit bredbånd alt efter hvilket behov du har!

Opdateret d. 02-03-2014

Hastigheder:

15Mbit /  3Mbit – til 219,- pr. mdr.
30Mbit / 6Mbit – til 269,- pr. mdr.
60Mbit / 12Mbit – til 299,- pr. mdr.
100Mbit / 20Mbit til 399,- pr. mdr.

Med bredbånd fra Yousee har du automatisk adgang til Yousee web-tv, du kan se her hvilke kanaler du får adgang til:

Kanaler_yousee_web-tv

Tryk for større billide

Derudover får du adgang til TV Arkiv via iPad app eller Yousee boks.

 

Det er desuden også muligt at starte en udsendelse forfra når du har bredbånd fra Yousee

“Bland Selv” fra Yousee er ligesom en slik butik i gamle dage, du har fra 219,- kr. pr. mdr, og du vælger selv hvad du vil have mest af, er det download hastighed? eller er det upload hastighed? Du kan eksempelvis vælge mellem uden prisen ændre sig:

bland_selv_internet_yousee

Tryk for større version

Udstyr:

Yousee Modem

Med Yousee får du et Netgear modem. Modemmet har 4 Lan porte Og 2 Telefonporte, ydermere er det udstyret med Trådløst 300Mbit Wifi.

Bestil Yousee Bredbånd i dag!

Bestil Yousee Bredbånd nu og få adgang til hurtigt internet! BEMÆRK: Oprettelse: 99 kr. – Forsendelse: 99 kr. Medmindre der er kampagne