Internet til en butik er meget vigtigt da det som regel er Dankort, Webshop og meget andet der er afhængigt af Internettet. Så hvad skal du vælge?

I dagens Danmark er Internet til butik, og erhverv generelt, meget vigtigt de flestes hverdag går i stå hvis internettet ikke virker. Der kan også opstå en del frustration hvis internettet er langsomt, så derfor kommer vi med lidt synspunkter på hvordan du skal forholde dig til internet i en butik eller erhverv, det bedste råd: SØRG FOR EN BACKUP LØSNING, at mangle internet til en Dankort terminal kan koste mange penge.

Erhvervsinternet?

Denne type internet er som regel altid dyrest, til gengæld er der som regel 24 timers support, hvis du altså tilkøber det.

Eksempel:

TDC Bredbånd (Bizbase) får du desuden mulighed for at lave gæstenetværk på den medfølgende trådløse router. Prisen er 299,- excl. moms for en 5/2 Mbit løsning.  Bemærk en bindingsperiode på 12 mdr. når det er erhverv. Bestil Her

Har du ikke brug for gæstenetværk, fordi du bare bruger dit netværk kun til dig selv, eller dine ansatte, ville jeg vælge Fullrate Erhverv: 5/2 mbit. til 229,- excl. moms. Bestil HER

Privatinernet?

Har du ikke brug for ekstra support tider, eller gæstenetværk, så ville jeg vælge privat internet, du får højere hastighed, lavere pris, og kortere bindingsperiode i forhold til erhverv.

Som backup ville jeg desuden anvende en 3G Router, med et billigt mobilt bredbånd, evt. hvor man betaler for forbrug, da det forhåbentligt aldrig vil kommer i brug. Denne løsning er helt klart at anbefale hastighedsmæssigt og prismæssigt.

Evt. igen ville jeg vælge fullrate, bestil gerne her